Keď príde na špičkové riešenia v oblasti tesnení, AFINIS TRADE® je tu, aby vám priniesol výnimočné možnosti. Naša špecializácia spočíva v zákazkovej výrobe plochých tesnení a dodávkach tesniacich profilov v metráži. Prečítajte si viac o tom, ako sme pripravení vám pomôcť dosiahnuť presne to, čo potrebujete. Jednou z našich hlavných silných strán je zákazková výroba plochých tesnení. Vieme, že rôzne projekty a aplikácie vyžadujú unikátne riešenia, a preto sme tu, aby sme vám ich poskytli. Naša skúsená tím vám pomôže vybrať ten správny materiál, ktorý bude najlepšie vyhovovať vašim potrebám. Máme široký výber rôznych materiálov, aby sme mohli zabezpečiť, že váš projekt bude mať optimálnu odolnosť a funkčnosť.

Materiály tesnenia rozdelené do dvoch kategórií

Keď príde na tesnenie, kvalita a presnosť sú kľúčovými faktormi. A tu prichádzame my, so širokou ponukou plochých tesniacich materiálov a tesniacich profilov, ktoré budú spĺňať vaše najnáročnejšie požiadavky. Prečítajte si, ako vám môžeme pomôcť dosiahnuť účinné a spoľahlivé tesnenie pre vaše projekty.

Naša ponuka zahŕňa rôzne ploché tesniace materiály, ktoré sú pripravené splniť vaše potreby. A to nielen štandardných tvarov, ale aj tvarov, ktoré sú presne prispôsobené vašim požiadavkám. Naši odborníci sú vybavení nástrojmi a skúsenosťami, aby z týchto materiálov vytvorili tesnenia, ktoré budú presne pasovať do vašich projektov.

Či už potrebujete tesniacu gumu, termoplastický materiál, mikroporézny materiál, silikón alebo mäkčený PVC, máme pre vás riešenie. Naša široká ponuka zabezpečí, že si môžete vybrať ten správny materiál, ktorý bude najlepšie vyhovovať vašim požiadavkám a typu aplikácie. Nech už ide o tesnenie vo výrobnej linke, ochranu pred poveternostnými vplyvmi alebo izoláciu, sme tu, aby sme vám poskytli optimálnu voľbu.

Riešenia pre ploché tesnenia

Pri hľadaní spoľahlivých a efektívnych riešení v oblasti tesnení sa zameriavame na výrobu plochých tesniacich materiálov. Naša ponuka je široká a zahŕňa rôzne materiály, ktoré sú vyberané s ohľadom na ich špecifické vlastnosti a potreby konkrétnych projektov. V nasledujúcich riadkoch vám predstavíme niektoré z našich najčastejšie používaných materiálov a technológií výroby.

  • Guma – Gumové tesniace dosky sú jedným z najobľúbenejších riešení. Využívame rôzne druhy kaučuku, ako je SBR, NBR, EPDM, FKM a ďalšie. Výber správneho druhu kaučuku je kľúčovým faktorom, ktorý ovplyvňuje odolnosť a funkčnosť výsledného tesnenia.
  • Silikón – Silikónové tesniace dosky sú známe svojou vysokou teplotnou odolnosťou a pružnosťou. Výhodou silikónových tesnení je ich schopnosť pracovať pri extrémnych teplotách a zároveň udržiavať tesnosť.
  • Polyuretán – Polyuretánové tesnenia sú vynikajúcou voľbou pre aplikácie, kde je potrebná odolnosť voči opotrebeniu a chemikáliám. Ich pevnosť a trvanlivosť ich robia ideálnymi pre náročné prostredia.
  • Teflón – Tesnenia z teflónu sú ideálne pre aplikácie, kde je potrebná vysoká odolnosť voči chemikáliám a korózii. Teflón sa vyznačuje svojou nelepiacou povrchovou úpravou, čo zabezpečuje nízke trenie a dlhú životnosť tesnení.
  • Bezazbestové tesniace dosky – Pre tých, ktorí preferujú bezazbestové riešenia, ponúkame tesniace dosky bez obsahu azbestu. Tieto dosky sú ekologickou voľbou, ktorá zároveň poskytuje spoľahlivé tesnenie.

Naše technológie výroby sú moderné a efektívne. Pre výrobu plochých tesniacich dosiek používame CNC stroje, ktoré zabezpečujú presnosť a kvalitu výsledných produktov. Vďaka našej flexibilite sme schopní ponúknuť rôzne tvrdosti a materiálové prevedenia, ktoré budú vyhovovať konkrétnym potrebám.

V AFINIS TRADE® veríme, že kvalita je vždy na prvom mieste. Preto sa snažíme ponúknuť najlepšie riešenia v oblasti plochých tesnení. Nezáleží na tom, či ide o gumové, silikónové, polyuretánové, teflónové alebo bezazbestové tesnenia, sme tu, aby sme vám poskytli spoľahlivé a presné produkty. Kontaktujte nás a radi vám pomôžeme nájsť ideálne riešenie pre vaše projekty.

Najčastejšie vyrezávané


Tesnenia sú neoddeliteľnou súčasťou mnohých priemyselných a technických aplikácií. Sme tu, aby sme vám priniesli rozmanité možnosti tesnení, ktoré sú prispôsobené vašim potrebám a špecifikám. V tomto článku vám predstavíme naše špecializované služby a rôznorodé možnosti tesnení.

V oblasti tesnení ponúkame rôzne varianty, ktoré môžu riešiť rôzne problémy a potreby. Či už potrebujete tesniace riešenie pre príruby alebo iné aplikácie, sme pripravení vám poskytnúť to najlepšie. Medzi našimi špecializovanými službami nájdete:

  • Medzikružia pre Prírubové Tesnenia – Príruby sú častými komponentmi v rôznych priemyselných zariadeniach. Naše medzikružia zabezpečujú spoľahlivé a tesné spojenie medzi prírubami, čo môže mať kľúčový význam pre prevenciu únikov a strát.
  • Podložky v Obdĺžnikovom a Kruhovom Tvare – Podložky sú často potrebné pre vyrovnávanie povrchov alebo zabezpečenie tesného spojenia. Sme schopní vyrobiť podložky v rôznych tvaroch a veľkostiach, aby sme spĺňali vaše presné požiadavky.
  • Tesnenia So Samolepkou – Pre jednoduchú inštaláciu a rýchlu aplikáciu ponúkame tesnenia s integrovanou samolepkou. Tieto tesnenia sú ideálne pre situácie, kde je potrebné rýchlo a spoľahlivo zabezpečiť tesnosť.

Naša technologická výbava nám umožňuje spracovať tesnenia v rôznych hrúbkach – od veľmi malých hrúbok 0,5 mm až po robustné gumové diely s hrúbkou až 50 mm. Zároveň vyrábame mikroporézne tesnenia z rôznych typov gumových dosiek, ktoré sa líšia hustotou a materiálovým prevedením. Tieto tesnenia poskytujú spoľahlivú tesnosť pri zachovaní potrebných vlastností.

Vedieť presne, čo potrebujete, je kľúčom k úspešnej realizácii. Stačí nám oznámiť tieto informácie:

  • Vzorku, Náčrtok Alebo Výkres – Váš nápad môže byť naším výstupom. Odošlite nám vzorku, náčrtok alebo výkres a my sa postaráme o jeho precíznu výrobu.
  • Uviesť Množstvo – Sme flexibilní, či už potrebujete jedno kusové tesnenie alebo sériovú výrobu, sme tu, aby sme vám vyšli v ústrety.

Naši odborníci vám radi pomôžu pri výbere najvhodnejšieho materiálu pre vaše tesnenia. Našim cieľom je poskytnúť vám riešenia, ktoré budú spoľahlivé, efektívne a presne prispôsobené vašim požiadavkám. V AFINIS TRADE si ceníme vašu dôveru a sme pripravení stať sa vaším spoľahlivým partnerom v oblasti tesnení.


Tesniace profily


Unikátny výber tesniacich profilov podľa vašich potrieb je teraz dostupný v spoločnosti AFINIS GROUP®, či už potrebujete gumové pásy na mieru alebo silikónové tesniace profily. Naša široká ponuka vám umožňuje vybrať si z množstva možností, pričom sa môžete orientovať podľa:

  • konkrétneho tvaru profilu
  • typu použitého materiálu
  • požadovanej tvrdosti

V našom sortimente nájdete tisíce metrov štandardných profilov, vyrobených z kvalitnej kompaktnej gumy alebo odolného silikónu, ktoré máme pripravené na okamžité odoslanie. Na výber máte rôzne tvary, ako napríklad U profily, ale aj profily tvarov V, e, L, C, P, I, T a mnohé ďalšie. Pre tých, ktorí preferujú mäkšie riešenia, ponúkame aj profily z mäkčenej gumy, ktoré môžeme dodávať v metráži. Okrem toho máme v našej ponuke aj dilatačné profily vyrobené z poréznej gumy, ako aj tesnenia špeciálne určené pre vráta na stavbách.

Naša bohatá ponuka vám umožní nájsť presne ten správny tesniaci profil, ktorý spĺňa vaše očakávania a zabezpečí optimálnu tesnosť pre vaše aplikácie. Nezáleží na tom, či potrebujete tesniace riešenie pre priemyselné použitie alebo pre domáce projekty, v AFINIS GROUP® nájdete riešenie, ktoré vám bude vyhovovať. Skúsenosti a odbornosť, ktorú sme nadobudli počas rokov činnosti, nám umožňujú ponúkať vám len tie najlepšie produkty na trhu.

Zabudnite na nekonečné hľadanie správnych tesniacich profilov. S AFINIS GROUP® získate prístup k širokej škále možností, vďaka ktorým ušetríte čas a zabezpečíte si kvalitné tesnenie pre vaše výrobky. Navštívte náš web alebo nás kontaktujte e-mailom alebo telefonicky a radi vám pomôžeme s výberom najvhodnejších tesniacich profilov pre vaše konkrétne potreby.

Tesnenie na výber

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *