dopravný servisDopravný servis je dôvodom, pre ktorý mnohí šoféri počas jazdy pridajú na autorádiu hlasitosť a spozornejú. Krátky časový priestor a skratkovito uvádzané zdrojové informácie sú ale živnou pôdou pre rôzne brepty, zakoktania a nepresnosti. A tak môže byť aj obyčajný dopravný servis zdrojom celkom vtipných výrokov a úsmevných momentov.

Ak na svojom autorádiu pravidelne ladíte dopravný servis, určite ste už niekedy zachytili nejaký ten brept, zakoktanie či napokon celkom nezmyselnú vetu.

Dopravný servis dokáže prekvapiť, pobaviť aj šokovať

Snáď najviac rozruchu a pobavenia vyvolal brept moderátora dopravného servisu istého rádia, ktorý tak rýchlo a šikovne prečítal slovné spojenie „v smere do Bytče“, že aj menej pozornejší poslucháč mohol počuť „do p…“, veď viete čoho.

Isté geografické nepresnosti sú ale pomerne časté, dopočuť ste sa mohli o dedine nad Iľpom, či Závadke (nad?), avšak bez spresnenia, o ktorú Závadku v skutočnosti ide. Nad našimi cestami sa ale všeličo objaví a tak ste sa napríklad v dopravnom servise rádia Expres mohli dopočuť, že nad Čremošným lieta UFO, teda „niečo, čo lieta ale nevyzerá to ako vrtuľník“. Počuť ste mohli aj o radare umiestnenom na cintoríne, namiesto „na Cintorínskej“.

V dopravných servisoch sa toho vyskytlo naozaj viac než dosť a potešíme sa všetkým vašim postrehom. Podeľte sa s nami o vaše postrehy v diskusii pod článkom.

Aj dopravný servis môže byť sranda: vybrali sme TOP 5 výrokov
Tagy:    

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *