Elektromobily sú čoraz populárnejšie nielen medzi bežnými motoristami, ale vo firemných flotilách stále vo väčšej miere nahrádzajú vozidlá so spaľovacími motormi. Bez ohľadu na to či ešte len plánujete jazdiť na elektromobile, prípadne už jeden alebo viac elektromobilov máte, vo výbave by vám určite nemala chýbať nabíjacia stanica pre firmy.

Pohodlné a bezpečné nabíjanie firemnej flotily elektromobilov

Nabíjacie stanice pre firmy sú tým najpohodlnejším riešením, ako nabíjať jeden či viac elektromobilov priamo na firemnom parkovisku. Nebudete tak musieť zložito hľadať verejné nabíjačky v okolí, režim nabíjania si jednoducho nastavíte a prakticky ihneď nabíjate. Wallbox dokáže bezpečne a optimálne nabiť váš elektromobil, pričom presne uvidíte, koľko elektriny pri nabíjaní spotrebovali. Vybrané nabíjačky elektromobilov pre firmy môžete navyše ovládať aj na diaľku prostredníctvom smartfónu.

Optimalizácia nákladov na prevádzku firemných elektromobilov

Nabíjacie stanice pre firmy dokážu prispôsobiť výkon nabíjania momentálnym možnostiam elektrickej siete, resp. spustiť sa iba počas výhodnejšieho tarifu v noci. Pomocou nich tak dokážete optimalizovať náklady na prevádzku vozového parku tvoreného práve elektromobilmi.

Vlastný wallbox zároveň znamená, že sa nemusíte obmedzovať. Zvolíte si šetrný režim nabíjania elektromobilu, keď ho práve nepoužívate a ani v prípade náhlej potreby výjazdu vás neprekvapí nedostatočne nabitá batéria.

Lákadlo pre zákazníkov s elektromobilmi

Do tretice, nabíjacie stanice pre firmy neprinášajú výhodu iba pre firmu, ale aj pre zákazníkov. Ak umožníte vašim zákazníkom nabiť si elektromobil, získate zaujímavú konkurenčnú výhodu a nepochybujeme o tom, že v očiach majiteľov elektromobilov získa vaša firma cenné plusové body.

Aby sme nezabudli, inštalácia nabíjacej stanice si nevyžaduje žiadne náročné ani drahé stavebné úpravy. Jej osadenie je rýchle a používanie intuitívne, a tak ide o optimálnu investíciu, ktorú oceníte nielen hneď po inštalácii, ale aj v budúcnosti.

Dôvody prečo mať vo firme nabíjačku na elektromobily

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *