V dnešnom blogu vám predstavíme sortiment produktov nemeckej priemyselnej chémie značky Nextzett, ktoré sú určené pre všetky odvetvia priemyslu. Spoločnosť AFINIS Group s.r.o., ako jediný autorizovaný distribútor na Slovensku, ponúka tieto produkty vo svojom portfóliu AFINIS TRADE®.

Či už vlastníte veľkú priemyselnú továreň alebo autoservis, pre prosperitu vášho podniku je dôležité mať vynikajúce kondičné stroje a zariadenia. V tomto ohľade vám môžu pomôcť výrobky značky Nextzett. Ich kvalitná paleta produktov z nemeckej priemyselnej chémie a príslušenstva vám umožní dosahovať lepšie výsledky v kratšom čase, s nižšími nákladmi a s ohľadom na životné prostredie. Okrem toho, ak investujete do produktov značky Nextzett, získate aj široký výber ďalších doplnkových produktov, ktoré môžu byť užitočné vo vašej prevádzke. Nech už potrebujete čistiť, chrániť, konzervovať alebo renovovať, Nextzett má správny produkt pre vaše potreby. Ponúkame vám tiež bezplatné poradenstvo o optimálnom výbere produktov, aby sme zabezpečili, že získate presne to, čo potrebujete pre vašu konkrétnu priemyselnú aplikáciu. Pri spolupráci s nami budete mať prístup k špičkovým nemeckým produktom a odborným vedomostiam, ktoré vám pomôžu dosiahnuť vaše obchodné ciele.

Žiadna nečistota nie je prekážkou.

Trápia vás tvrdohlavé škvrny vo vašej výrobe alebo dielni? Nečistoty, ktoré odolávajú čističom iných značiek, nemajú šancu proti produktom Nextzett. Naše desiatky produktov sú navrhnuté tak, aby dokonale vyčistili každý povrch a odmastili každé zariadenie aj tesnenia. Dokážu odstrániť aj decht a účinne zvládnu aj škodlivú hrdzu. V našom portfóliu nájdete čističe s rôznymi koncentráciami, takže máme odpoveď a riešenie pre každú nečistotu.

Pre profesionálne využitie sme vybrali niekoľko produktov z našej ponuky, aby sme vám ich ukázali:

S našimi produktmi Nextzett získate spoľahlivé a výkonné riešenie pre čistenie a údržbu vo vašej priemyselnej prevádzke.

Čistič KBR

Ponúkame vám mierne viskózny a silný kyslý čistič, ktorý neobsahuje škodlivú sírovú kyselinu. Tento čistič účinne odstraňuje problematické znečistenie ako vodný kameň, usadeniny moču, hrdzu, cement a betón. Bezpečne čistí všetky povrchy odolné voči kyselinám, ako sú dlaždice, porcelán, kamenina, kúpeľňové a kuchynské umývadlá a toalety. V závislosti od koncentrácie a doby pôsobenia dokáže rozpúšťať hrubé vrstvy cementu, sklovité povrchy a betón. Treba však pamätať, že nie je vhodný na hliník, lakované povrchy a nerezovú oceľ. Navyše, tento čistič neobsahuje silikón.

Okrem toho, ponúkame aj ďalšie špeciálne čističe značky Nextzett, ktoré vám môžu byť užitočné v domácnosti alebo priemyselnej prevádzke:

S našou širokou ponukou produktov Nextzett si môžete byť istí, že získate spoľahlivé a vysoko účinné čističe pre rôzne povrchy a znečistenie vo vašej domácnosti alebo priemyselnej prevádzke.

Priemyselný čistič W99

Odmasťovač s vysokou koncentráciou je určený na odstránenie olejových a mastných škvŕn, organických usadenín, starého vosku, epoxidových náterov, zvyškov hmyzu, cukrov a zuhoľnatených zvyškov. Je vhodný na použitie v automobilových dielňach, detailovacích štúdiách, priemyselných závodoch, prašných sektoroch, plaveckých bazénoch, továrňach aj na vozidlá a pracovné zariadenia v potravinárskom priemysle. Je ideálny na povrchy ako dlaždice, plasty a celtovina. Tento odmasťovač neobsahuje žiadny silikón.

Tento produkt je vyrobený z vysoko kvalitných surovín, ktoré zabezpečujú účinné čistenie a odstránenie nečistôt. Jeho univerzálna formula je schopná čistiť a chrániť rôzne povrchy bez nebezpečenstva poškodenia. Okrem toho poskytuje dlhotrvajúci lesk a zanecháva príjemnú vôňu. Odmasťovač je vyrobený podľa najnovších environmentálnych štandardov, čo z neho robí bezpečnú voľbu pre vaše čistiacie potreby. Jeho vysoko účinná formula zaručuje rýchle a efektívne čistenie bez potreby opakovaného použitia. Vďaka jeho všestrannosti je tento odmasťovač ideálnym riešením pre rôzne odvetvia a aplikácie.

Gél na reťaz

V spreji je k dispozícii vysokovýkonný mazací olej bez mydla. Jeho teplotný rozsah je veľmi široký, od – 30 °C až + 250 °C (- 22 °F až + 480°F). Olej neobsahuje živice ani kyseliny. Po aplikácii sa olej rozpustí a vytvorí pevný mazací film už po niekoľkých sekundách. Okrem toho poskytuje aktívnu ochranu pred koróziou. Vyniká vysokou priľnavosťou a odolnosťou voči vode. Navyše, je vybavený špeciálnou formulou na údržbu ozubených kolies motocyklov a reťazí. Dôležité je, že tento olej neobsahuje žiadny silikón. Benefity gélu v speji:

1. Vysokovýkonný mazací olej v spreji je ideálny pre rôzne aplikácie vrátane mechanických súčiastok, zámkov, závitov a nástrojov.

2. Jeho vysoká tepelná odolnosť zaisťuje bezproblémové mazanie aj pri extrémnych teplotách.

3. Tento olej je vhodný pre profesionálnych mechanikov aj domácich majstrov, ktorí oceňujú kvalitu a spoľahlivosť.

4. Vďaka svojej vysoko adhezívnej formule nevytečie z povrchu a poskytuje dlhotrvajúcu ochranu.

5. Použitie tohto mazacieho oleja je jednoduché a efektívne, a preto ho ocenia aj používatelia bez predchádzajúcich skúseností.

S ohľadom na planétu – s ohľadom na Zem

Nemáme pochýb o veľkej všestrannosti značky Nextzett. No zaujímavé je aj jej celkové nastavenie a smerovanie. Samotné logo značky už dáva tušiť, akým smerom sa spoločnosť uberie. Modrá šípka v logu symbolizuje pokrok, inovácie a tiež vodu, ktorá je prítomná vo väčšine produktov z ich portfólia. Na druhej strane, zelená šípka reprezentuje udržateľnosť ich výrobkov, ktoré sú vyrábané s ohľadom na životné prostredie.

Nextzett produkty pre profesionálov

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *