Poznáte ten pocit, keď stratíte kľúče od auta? Nie je to nič neobvyklé, stratiť kľúče od auta sa podarilo zrejme už každému. Stačí, že vám vypadnú, zabudnete ich niekde položené, alebo ich zabudnete rovno v aute. Ako sa s týmito situáciami vyrovnať a čo robiť, ak kľúče od auta nemôžete nájsť ani po dlhých minútach či hodinách hľadania?

Náhradný kľúč od auta majte k dispozícii

V kolotoči udalostí bežných dní nie je nič ťažké stratiť kľúče od auta. Preto je dobré, ak sa na túto situáciu pripravíte. Základom by mal byť vždy druhý náhradný kľúč od auta, ktorý si schováte na miesto, kde ho aj po mesiacoch či rokoch určite nájdete. Ak máte iba jeden kľúč od auta, nespoliehajte sa na to, že ten druhý určite nebudete potrebovať. Ako naschvál vás aj ten jeden kľúč totiž môže zradiť práve v tej najnevhodnejšej chvíli.

Nenechávajte preto nič na náhodu a ušetrite si stres. Ak máte k autu iba jediný kľúč, nechajte si vyrobiť náhradný a do budúcna si ušetríte nielen množstvo nervov ale aj starostí s prípadným otváraním auta so zabuchnutými kľúčmi. Výroba náhradného kľúča od auta nie je vôbec nákladnou záležitosťou a za tej kľud na duši to jednoducho stojí.

Dochádza už vášmu kľúču od auta dych?

Kľúče od auta sú pre mnohých z nás vecou, s ktorou manipulujeme denne. Nosíme ich vo vreckách, vykladáme, premiestňujeme, využívame pri štartovaní, veď to určite sami poznáte. Nie je preto nič neobvyklé, ak kľúč spadne na cestu, vykúpe sa v mláke, prípadne vám spadne z poriadnej výšky. Za svoj život toho kľúč od auta musí zvládnuť jednoducho celkom dosť. Poškodenia kľúčov teda nie sú ničím neobvyklým, najmä ak si uvedomíte, že kľúče od modernejších áut sú dnes plné elektroniky. Môžete sa akokoľvek snažiť, poškodeniu kľúča jednoducho niekedy nezabránite.

Nečakajte, kým vám poškodený kľúč od auta prestane nadobro fungovať. Záchranou pred budúcimi problémami je výroba autokľúčov pre všetky typy motorových vozidiel.

Zabuchli ste si kľúče v aute? Nerozbíjajte hneď okno!

Zabuchnúť si kľúče v aute opäť nie je až tak neobvyklé. Stačí, že len na chvíľku vystúpite, kľúče necháte pohodené na sedadle a auto sa vám automaticky zamkne, prípadne si kľúče položíte do batožinového priestoru a zabuchnete ich. Ak nemáte práve po ruke náhradný kľúč od auta, do auta sa skrátka nedostanete. Nejeden motorista potom musel s ťažkým srdcom rozbiť okno na aute aby sa doň vôbec dostal. Ide však o celkom nebezpečný úkon – nielenže sa môžete zraniť, ale aj následná cesta s rozbitým oknom je poriadne nepríjemná nevraviac o tom, že ani oprava nepatrí medzi najlacnejšie.

Otvorenie zabuchnutého auta je možné vyriešiť aj inak. Nájdite vo svojom okolí profesionálov, ktorí vedia otvoriť zabuchnuté auto a váš problém bude maximálne do pár desiatok minút vyriešený. Nepoškodzujte si zbytočne vlastné auto. Služby otvorenia zabuchnutého auta sú navyše v porovnaní s opravou rozbitého okna ešte lacnejšie.

Expresná výroba autokľúčov a iné auto zámočnícke služby: nikdy neviete, kedy sa vám zídu

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *